• Kémah Kemah
  • Peralatan masak Camping
  • Kantong Turu
  • Alas turu

Ningbo Chanhone International Trading Co., Ltd. minangka perusahaan dagang profesional sing fokus kanggo nggawe layanan mandheg kanggo produk njaba ruangan. Produk kami nutupi olahraga ruangan, peralatan masak berkemah, tas turu, tiang trekking, tenda kemah, lampu ruangan, kursi kemah, gir kemah, barang santai ruangan lan aspek liyane.