Babagan Kita


Ningbo Chanhone International Trading Co., Ltd. minangka perusahaan dagang profesional sing fokus kanggo nggawe layanan mandheg kanggo produk njaba ruangan. Produk kami nutupi olahraga outdoor, peralatan masak kemah, tas turu, tiang trekking, tenda kemah, lampu outdoor, kursi kemah, gir kemah, barang santai ruangan lan aspek liyane.


Kualitas tinggi, desain modis, rega sing cukup lan layanan profesional minangka daya saing utama perusahaan kita. .Sawise pirang-pirang taun kanthi upaya tanpa wates, produk kita wis dikenal lan dipercaya pangguna. Produk kita wis didol ing pirang-pirang negara, kayata Amerika Serikat, eropa, Timur Tengah, Jepang, lsp.


Kanggo terus karo tren The Times lan terus ningkatake kesadaran layanan kanggo memenuhi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan, kita bakal terus nambah produk perusahaan.


Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masarakat kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan .kami njamin manawa pilihan sampeyan bakal menehi sampeyan rasa sing paling apik.


Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka pemasok produk outdoor kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan kekuatan teknis sing kuat. Digawe ing 2017, area pabrik duwe luwih saka 1000 meter persegi produksi, riset lan pangembangan, lan wilayah kantor, luwih saka 50 karyawan, peralatan produksi 20 set. Kanthi macem-macem, kualitas apik, rega cukup lan desain apik gayane, produk kalebu kemah peralatan masak, kantong turu, tiang trekking, tenda kemah, lampu ruangan, kursi kemah lan alat kaslametan liyane.


Produk kami dikenal lan dipercaya dening pangguna lan bisa memenuhi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan, sauntara, kita wis ngolah OEM kanggo tenda domestik lan luar negeri lan merek masak kanggo pirang-pirang taun.


Kita nampani pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan sukses bareng, kita uga kerja sama karo para pelanggan kanggo nggawe produk rahasia lan layanan khusus pelanggan sing ora dikarepake. Sawetara produk yaiku CE, FDA, QM Disertifikasi Produk kita wis didol ing pirang-pirang negara, kayata Amerika Serikat, Eropa, Timur Tengah, Jepang, lsp. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan ing wektu ngarep.