Tiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel

Tiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel

Climbing pancen angel, saben langkah mbutuhake konsentrasi lan tenaga kanggo kabeh kekuwatan. Sepasang tiang trekking kinerja sing bisa dipercaya lan sinau nggunakake kanthi bener perlu banget. Iki ora mung bakal nglindhungi dhengkul, nanging uga bakal mindhah 30 persen bobot awak, supaya luwih gampang ngrasakake ing njobo lan ngrasakake alam kanthi luwih apik. Bener banget, tiang trekking aluminium sing bisa diatur kanthi otomatis duwe fungsi iki. Tiang trekking aluminium sing bisa diatur kanthi gampang digawe saka Logam Aluminium Ringan, Kuwat lan Cahya, bisa gampang digawa ing tas ransel nalika disimpen, cocok kanggo kabeh ukuran.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Pucuk tiang trekking aluminium sing cepet sing bisa digawe digawe saka bahan paduan aluminium, menehi penyerapan cagak mlaku, fungsi anti-slip. Tiang trekking aluminium sing cepet sing bisa digunakake nggunakake bahan busa EVA kanthi kapadhetan, alus lan non-slip, pas karo desain tangan kanthi apik, genggeman luwih dawa sing bisa nyedhot kringet kanthi luwih cepet lan tangan sampeyan tetep garing, tetep ana ing papan lan nyaman. Ora masalah manawa sampeyan lagi udan ing udan, utawa salju, utawa menek, hiking, tiang gunung kasebut bisa mbantu sampeyan kanthi akeh.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Asal Usul

CN (Asal)

Jeneng produk

Tiang Trekking Aluminium Cepet sing bisa disetel

Nomer model

CH-DSZ21

Bahan Poros

Aluminium

Dawa (cm)

50-110cm

Tip Kelet

Tungsten karbida tip

Aktivitas Luar Ruangan

Ngunggah gunung

Jumlah bagean

4

Bobot

320g

Werna

ireng, perak, emas, ungu lan biru


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Keuntungan lan kabutuhan trekking aluminium cepet sing bisa diatur kaya ing ngisor iki:
1.Dawa lipat: 50cm. Bisa diselehake ing paling tas nggawa.
2. Kunci Kunci kanggo nyetel sing cepet lan gampang.
3. Cuffs eva nyaman lan tali pergelangan tangan sing bisa dirancang kanthi ergonomis Lan nyenengake tangan sampeyan.
4. Digawe saka Aluminium Aluminium Ringan, Kuwat lan Cahya.
5. Tali ergonomis, rasane penak, tali tangan sing luwes nyedhiyakake Dhukungan kanggo lengen sampeyan.
6. Trek sing bisa dicopot (lendhut / salju), nyegah pucuk mangan supaya ora klelep saka Kotoran utawa wedhi alus.
7. Ujung baja sing angel kanthi ferrule karet sing bisa dicopot nglindhungi tongkat sing mlaku.
8. Bisa nggawa tas ransel kanthi gampang nalika disimpen.
9. Cocog kanggo wong kanthi kabeh ukuran.

Spesifikasi:
1.Jinis Barang: alpenstock
2.Warna: ungu, ireng, emas, biru, perak
3. Bobot: 320g
4. Ukuran Terbuka: 110cm
5. Ukuran lipat: 50cm
6. Bahan: paduan aluminium
7. Bahan rod tangan: EVA
8.Kahanan lingkungan: menek / hiking / ski / kemah


4. Rincian Produk

1. poros
Tiang trekking aluminium sing cepet sing bisa diatur luwih abot. Logam kasebut duwe ketahanan tartamtu lan bisa ditekuk. Kekuwatan alenezer aloium aluminium apik, luwih cocog kanggo lereng sing luwih gedhe, lapisan geologis yaiku lereng sing luwih alus.
2, nangani
Gagang digawe saka bahan nyerep busa EVA, fitur: EVA: genggeman sing nyaman, elastisitas penuh, ora kena pengaruh musim, bahan kasebut duwe fungsi nyerep kringet
3, gelang nilon sing bisa diatur
Fitur gelang tangan sing berkualitas tinggi: gelang tangan sudhut ing tengah, sempit ing loro-lorone, bisa nyegah kenceng tangan; Aja cedera tangan, gesper nyetel diatur ing gandhengan karo tiang trekking; Sisih ndhuwur gelang tangan yaiku bahan anti-gesekan suede, sing kanthi efektif nglindhungi kulit nalika kena gelang.
4. Dhukungan mudo
Dhukungan lendhut bisa nyegah cagak trekking supaya ora tiba ing lendhut. Fitur: pembongkaran cepet lan instalasi


5. Kualifikasi Produk

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


7. FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2021, adol menyang Amerika Utara (35.00%), Eropa Wétan (18.00%), SouthAmerica (15.00%), WesternEurope (13.00%), Asia Tenggara (8.00%), Eropa Lor ( 5,00%), Afrika (3,00%), Eropa Kidul (3,00%). Ana total babagan 11-50 wong ing kantor kita.
2. Kepiye wektu pangiriman sawise mbayar Pole Trekking Aluminium Cepet sing Bisa disetel iki?
Biasane, wektu pangiriman 2-10 dina kanggo conto lan 20-40 dina kanggo produksi massal;
3. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;
4.apa sing bisa dituku saka kita?
tendha, bantalan udara, kantong turu, masak njobo, lentera kemah
5. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Perusahaan kita duwe desain profesional lan tim produksi, lan terus nganyari produk kanggo memenuhi kebutuhan sosial paling anyar.
6. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOBI ›
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P D / A, Awis;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Jerman




Panas Tags: Trekking Trekking Aluminium Cepet sing Cepet, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Quotation, Fashion, Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.