Tarub Ransel

Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan supplier tenda backpacking ing China. Kualitas tinggi, desain modis, rega sing cukup lan layanan profesional minangka daya saing utama perusahaan kita.

Tenda backpacking cukup jembar kanggo nampung wong loro paling gedhe, saengga cocog kanggo pasangan. Cocog kanggo 3 musim, prioritas utama yaiku hiking, ekspedisi, mancing, kayak, camping mobil, backpacking utawa tas sepeda.

Tenda backpacking gampang banget dibangun lan dibongkar. Stand gratis lan loro tiang aluminium dirancang kanggo nada tenda tanjakan sing entheng kanthi cepet. Wong pisanan sing nggunakake tendha iki bisa nyiyapake tarub kanthi jam tangan mabur dobel kurang saka 10 menit, malah bocah bisa kanthi gampang ngrampungake. Volume sawise disimpen uga sithik banget, lan gampang dilebokake ing tas ransel.
View as  
 
  • Tenda backpacking paling apik, sing bisa digunakake kanggo kegiatan kemah ing musim panas lan musim semi, yaiku kanggo 2-3 wong. Tenda kemah sing ekonomis, entheng banget lan jembar gampang dipasang.

  • Tenda backpacking ringan kita Ruang gedhe, struktur stabil, kinerja ventilasi sing apik, macem-macem aplikasi, camping outdoor, istirahat taman, pendinginan teras. Uga bisa digunakake ing omah! Yen ora digunakake, gulung banjur lebokake ing tas sing ana tendha. Ukurane cilik lan bisa digawa sing trep banget.

  • Tenda backpacking 2 wong kasedhiya kanthi paket cilik lan ringan, gampang digawa. Tenda bisa digunakake kanggo rekreasi bocah, kemah kulawarga, hiking, lelungan, berburu, luang tim, pantai, tas ransel, pesta ruangan lan kegiatan santai liyane.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Tarub Ransel sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Tarub Ransel sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.