Tenda Pantai

Pabrik kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining produsen lan pemasok terkemuka ing China. Pirang-pirang taun kanthi upaya tanpa wates kita, tendha pantai dikenal lan dipercaya para pangguna.

Tiang tenda pantai sing dhuwur njaga kabeh area kanopi kanthi dhuwur, nambah area bayangan, lan nyedhiyakake papan sing cukup kanggo kumpul pasangan, kulawarga lan kanca-kanca. Kain Lycra sing kuat lan elastis nduweni proteksi UPF 50+ lan tahan banyu kanggo nglindhungi plancongan pantai ruangan sampeyan.

Tenda Pantai nggunakake bahan tahan lama ora wedi mulet lan suwek. Rod aluminium tahan karat bisa dilipat supaya gampang digawa lan dipasang. Sampeyan uga bisa nggawe papan perlindungan srengenge pantai kompak ing kebon, kebon mburi, pekarangan, pasir, piknik, kebon, kegiatan klompok, latihan lapangan, kemah Dummer, bayangan kendaraan lan uga kemah-kemah rock. Cukup atur jangkar wedhi utawa loro cagak kanggo ngganti sudut teduh lan entuk sunshade sing paling apik. Ngarep-arep kanthi tulus gabung karo sampeyan kanggo nggawe masa depan.
View as  
 
  • Kanopi tenda pantai, iyub-iyub pantai iki nduweni fungsi sun block lan fungsi proteksi uv. Cepet lan gampang dilipat maneh menyang ukuran portebel sing gampang. Gratis kanggo dibangun, bisa langsung dibukak. Tenda pantai kita ora mung bisa digunakake minangka pantai ruangan dolanan tendha, nanging uga bisa digunakake kanthi umum minangka tendha dolanan njero ruangan, teras, camping, plancongan, lsp. Tenda tahan lama, migunani kanggo mancing, piknik utawa seneng-seneng ing pantai.

  • Bayangan tenda pantai, tenda pantai iki ditutupi layar perak khusus ngubengi jangkoan lengkap Kanggo njamin area jangkoan efek anti-uv. Rating uv 50 + upf (upf 50 + anggur <5%) Kanggo nglindhungi sampeyan lan kulawarga saka sinar srengenge sing mbebayani.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Tenda Pantai sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Tenda Pantai sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.