Tenda Backpacking Paling Apik
  • Air ProTenda Backpacking Paling Apik
  • Air ProTenda Backpacking Paling Apik
  • Air ProTenda Backpacking Paling Apik
  • Air ProTenda Backpacking Paling Apik
  • Air ProTenda Backpacking Paling Apik

Tenda Backpacking Paling Apik

Tenda backpacking paling apik, sing bisa digunakake kanggo kegiatan kemah ing musim panas lan musim semi, yaiku kanggo 2-3 wong. Tenda kemah sing ekonomis, entheng banget lan jembar gampang dipasang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Selehake tendha backpacking paling apik ing alam, kanthi pucuk tarub sing dipasang, saengga bisa ningkatake tendha windbreak, lan bisa nggawe akun konstruksi njero ruangan lan ruangan lengkap. Gunggunge loro utawa telung kantong turu ing tendha bisa diselehake, sandhangan, ponsel lan uwuh liyane. Penakeane disimpen. Sisih ndhuwur tendha disediakake lantern, gantung.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Tenda Backpacking Paling Apik

Model

CH-ZP2123

Ukurane

200x150x110cm

Bahan Lembar Fly

180T kain ditutupi perak

Bahan Kémah Batin

Taffeta poliester 180T

Lantai

210D kain Oxford

Bobot

2,2kg

Bingkai

Pilar fiberglass otomatis 7.9mm

Lapisan

Lapisan Ganda

Kapasitas

2-3 Wong

Werna

oranye-biru, oranye-ijo

Mangsa

spring, panas, Autumn

Struktur

Siji Kamar Tidur

Ukuran Paket

62x33x40cm


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur tarub backpacking paling apik:
1. Digawe bahan kain dilapisi perak 180T kanthi lapisan perak, awet lan anti-uv, kanthi efektif nolak udan deres.
2. Shading, ventilasi, proteksi srengenge kanthi 50++++.
3: Tenda backpacking paling apik kanthi nambah tihang silang cendhak ing ndhuwur awak tenda njero ruangan, ndadekake papan luwih akeh.
4: rok salju tendha lan desain bolong kurang njero supaya luwih anget lan luwih cepet.
5. Bobot entheng lan gampang digawa, dikemas ing tas nggawa bunder kompak.
6. Kanthi sabuk ing tas pengepakan, bisa digantung, ora njupuk papan.
7. Cocog banget kanggo kegiyatan ing njaba ruangan utawa istirahat ing njero ruangan kayata kemah, piknik, mancing, hiking, pantai lsp.


4. Rincian Produk

1. Tenda Backpacking Terbaik duwe desain tenda njero ruangan sing super klasik, sadurunge lan sawise mbukak, independen, impor, trep lan nyaman.
2. Desain jinis jendela dhukungan, akun kasebut disusun ing sisih ndhuwur rong langit langit, permeabilitas udara sing apik, bisa dibukak utawa ditutup, trep lan praktis.
3. Wengi bakal ana ing akun tertutup, asor lan udan.
4. Tirai bisa dibukak ing njaba manik lan digulung lan gesper tetep, gampang digunakake.
5. Musim panas ing akun bisa digunakake dhewe.
6. Diameter 7.9mm, batang kaca bermutu, bobot entheng lan awet, konstruksi lan panyimpenan gampang banget.
7. Jendhela ventilasi gedhe kanthi sisih ndhuwur tendha ing loro-lorone, kanggo entuk efek paling apik lan permeabilitas udara, anti nyamuk.
8. Nalika angin ing njaba ruangan, tali angin ditarik, kanggo nambah tendha anti angin sing tetep.


5. Kualifikasi Produk

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

7. FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2021, adol menyang Amerika Utara (35.00%), Eropa Wétan (18.00%), SouthAmerica (15.00%), WesternEurope (13.00%), Asia Tenggara (8.00%), Eropa Lor ( 5,00%), Afrika (3,00%), Eropa Kidul (3,00%). Ana total babagan 11-50 wong ing kantor kita.
2. Jam pinten kiriman sawise mbayar Tenda Backpacking Terbaik iki?
Biasane, wektu pangiriman 2-10 dina kanggo conto lan 20-40 dina kanggo produksi massal;
3. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;
4.apa sing bisa dituku saka kita?
tendha, bantalan udara, kantong turu, masak njobo, lentera kemah
5. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Perusahaan kita duwe desain profesional lan tim produksi, lan terus nganyari produk kanggo memenuhi kebutuhan sosial paling anyar.
6. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOBI ›
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P D / A, Awis;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Jerman




Panas Tags: Tenda Backpacking Terbaik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Quotation, Fashion, Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.