Kamping Cot

Ranjang kemah kasebut nduweni tabung baja 25mm kekuatan tinggi persegi sing unik, struktur segi telu lan desain simetris cekung-cembung. Bobot 7,2 kg / 15,8 lbs; ndhukung nganti 450 lbs. Kain Oxford lapisan dobel 600D, bisa turu kanthi nyaman. Dilipat supaya cocog karo bagasi mobil paling akeh. Kantong panyimpenan kalebu transportasi lan panyimpenan sing trep.

Ranjang kemah cocok banget kanggo wong diwasa, bocah, staf, kemah, penjelajah utawa tamu sing ora dikarepake. Ora mung minangka kemah, Tianmuxia lan mebel kolam renang, nanging uga cocog kanggo taman lan kantor.

Sugeng rawuh kanca sing ndandani papan kemah, Ngarep-arep nggarap sampeyan.

View as  
 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Kamping Cot sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Kamping Cot sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.