Kompor Kamping

Ningbo ChanHone - Produsen lan Pemasok Kompor Kamping Profesional ing Tiongkok, latihan lan pendhidhikan terus-terusan ndadekake kita bisa terus maju ing tren industri saengga kita bisa menehi layanan paling apik saben sampeyan butuh.
Kompor berkemah bisa nyelehake rak, busur ing sisih ngisor pot bisa nahan panci, lan bisa disimpen nalika ora digunakake, ngirit ruangan. Macem-macem sumber gas bisa digunakake, kayata adaptor tangki gas dawa, adaptor tangki gas cair lan adaptor tangki gas GUT. Tenaga bisa tekan 4200W, gampang digunakake nalika lelungan.
Kita ngekspor kompor kemah menyang luwih saka 30 negara. kita wis netepake hubungan jangka panjang kanthi kemajuan umum. Ngarep-arep kanthi tulus gabung karo sampeyan kanggo nggawe masa depan.
View as  
 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Kompor Kamping sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Kompor Kamping sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.