Kémah Kemah

Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka pemasok tarub kemah Tionghoa profesional. Perusahaan kami fokus ing desain lan pabrik tendha kemah, kanthi tujuan supaya para pelanggan bisa nemokake produk sing paling cocog lan nyukupi kabutuhan kanthi maksimal.
Tenda kemah kita bisa nampung 2-3 wong. Iki minangka mitra paling apik kanggo pesta, plancongan utawa piknik nalika plancongan ing njobo. Tenda kemah sing diproduksi dening perusahaan kami didhukung karo tiang aluminium sing kuwat, sing nambah stabilitas lan nggawe tendha luwih awet.
Saiki, mitra utama perusahaan yaiku merek kemah tradisional ing Amerika Utara lan Eropa lan Amazon. Ing ngisor iki minangka perkenalan rinci babagan produk, sing bakal nggawe sampeyan luwih kenal karo produk.

View as  
 
  • Tenda kanopi pantai, posisi rod dhukungan bisa diganti kanthi bebas kanggo efek sunshade sing luwih apik. kain regangan munggah 50, fleksibel, awet, gampang dibangun lan gampang digawa. Cocog kanggo kegiyatan pantai.

  • Ringan banget yen sampeyan pesta kulawarga ing njaba ruangan, utawa piknik hiking, sampeyan bisa nggunakake tendha kanopi kemah kanggo kabeh jinis olahraga outdoor. Mabur udan bisa digunakake kanthi akeh minangka terpal, papan perlindungan buaian, tutup pawon ruangan, tenda sederhana, tilas tendha, lembar bumi lan shade instan.

  • Kanthi reputasi sing bisa dipercaya, tendha kanopi kebon nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo ruang tamu ruangan. kanthi banter sing dikontrol, bisa ndadekake angin lan srengenge katon surya nalika hawa kepenak, lan mandhegake banyu mili nalika udan.

  • Kabeh wong butuh papan sithik kanggo awake dhewe. Menehi anak kanggo dolanan utawa turu sing nyenengake. Tenda tipi sing apik banget yaiku wates ruangane utawa kamar turu sing ideal. Iki minangka hadiah paling apik kanggo bocah-bocah. Tarub tipi bocah iki entheng lan gampang dipasang. Kajaba iku, gampang dibongkar lan dilipat. Tenda tipi bocah-bocah iki bisa disiyapake dening wong diwasa siji. Utawa sampeyan bisa seneng-seneng lan nginstal karo bocah-bocah. Kasedhiya karo tas nggawa, digawe supaya bisa hotspot lan praktis, supaya sampeyan bisa nggawa tarub bocah ing endi wae.

  • Wong papat bisa turu ing tendha njero lan wong lima bisa turu ing flysheet. Pole ndhuwur tendha njero bisa langsung. Gesek kanggo nggayuh konstruksi sing kapisah, utawa bisa digantung ing wit. Tenda teepee ruangan kanggo plancongan sing nyenengake.

  • Tenda teepee kanggo wong diwasa nggunakake kain katun, tutul alus, kain sing luwih kenthel, ambegan, tahan banyu, tahan panas lan panas, lan kepenak. Rod baja, entheng lan awet, gampang dipasang lan dibongkar. Kasedhiya karo tas sing apik, gampang digawa. Tenda tipi kanggo wong diwasa duwe tahan angin lan stabilitas sing apik. Pintu ngarep lan mburi dirancang kanthi gampang. Tenda Katun India Mewah Kelas Paling Dhuwur kanggo plancongan sing nyenengake.

Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Kémah Kemah sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Kémah Kemah sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.