Kémah Kanopi

Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing fokus nggawe layanan mandeg kanggo tenda kanopi. Produk kami nutupi olahraga ruangan, gir kemah, tenda kanopi lan aspek liyane.
Tenda kanopi dilengkapi pigura baja berkualitas tinggi lan permukaan ditutupi bubuk putih kanggo nyegah teyeng lan tuwa; cocog digunakake ing macem-macem musim. Kémah iki duwé area teduhan sing amba lan bisa nampung pirang-pirang wong sekaligus: cocog banget kanggo kumpul kulawarga, pesta pernikahan, piknik, acara olahraga, buntut, penjaja ruangan, pameran kerajinan, lan perjalanan kemah; gampang disimpen lan transportasi sawise dilipat.
Tenda kanopi kita diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas.
View as  
 
  • Tenda kanopi pantai, posisi rod dhukungan bisa diganti kanthi bebas kanggo efek sunshade sing luwih apik. kain regangan munggah 50, fleksibel, awet, gampang dibangun lan gampang digawa. Cocog kanggo kegiyatan pantai.

  • Ringan banget yen sampeyan pesta kulawarga ing njaba ruangan, utawa piknik hiking, sampeyan bisa nggunakake tendha kanopi kemah kanggo kabeh jinis olahraga outdoor. Mabur udan bisa digunakake kanthi akeh minangka terpal, papan perlindungan buaian, tutup pawon ruangan, tenda sederhana, tilas tendha, lembar bumi lan shade instan.

  • Kanthi reputasi sing bisa dipercaya, tendha kanopi kebon nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo ruang tamu ruangan. kanthi banter sing dikontrol, bisa ndadekake angin lan srengenge katon surya nalika hawa kepenak, lan mandhegake banyu mili nalika udan.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Kémah Kanopi sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Kémah Kanopi sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.