Tiang Trekking Karbon

Ningbo ChanHone Co., Ltd. khusus kanggo riset lan pangembangan lan penjualan tiang trekking karbon, Sadurunge dikirim, kita bakal mriksa kemasan saben produk kanthi tliti.
Tiang trekking karbon duwe ciri bobot entheng, resistansi korosi, lan reaksi fisik sing sepele tumrap perubahan suhu (karakteristik ekspansi termal lan kontraksi ora jelas). Dheweke akeh digunakake ing industri aerospace lan pesawat. Nanging, amarga kekuatan fraktur sing sithik, dheweke mesthi dadi Kontroversi paling gedhe babagan panggunaan serat karbon. Sawise dandan terus-terusan, kekuatan break saka pertempuran tangan wiwitan wis ditambah saka 50KG dadi 200KG. Liwat serat karbon multi-lapisan khusus, kekerasan genggeman tangan mundhak, nanging bobote genggeman tangan ora ditambah.
Pole trekking karbon diekspor menyang pelanggan jaban rangkah ing Eropa, Amerika Serikat, Kanada, Jepang lan pelanggan luar negeri liyane. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan ing wektu ngarep.
View as  
 
  • Tongkat mlaku-mlaku migunani ing macem-macem kahanan sing angel diarani kabeh. Iki entuk manfaat banget yen sampeyan munggah, mudhun, nyebrang medan sing ora stabil utawa mbantu nyangga bobot ekstra tas ransel, mbantu nyuda sikil lan sendi, mbantu sampeyan entuk latihan sing luwih lengkap, ngobong luwih akeh kalori, mlaku-mlaku ing Nordik, Snowshoes utawa mung kanggo pitulung nyebar ing omah! Yen wis tekan kene, sampeyan mikir nggunakake Polisi Trekking Hiking Carbon kanggo apa wae lan sampeyan kudu nyoba!

  • Serat karbon entheng, awet karo efek matte Excavator Handmade. Shock absorber kanthi karakteristik unggul, nyuda galur pergelangan tangan. Cepet utawa dawa kanggo pria, wanita, remaja. Saben paket kasedhiya nganggo kanthong dhukungan. Yen sampeyan pengin mancing, moro, hiking, cagak lempitan iki minangka Trekking Camping Carbon Trekking sing sampeyan butuhake.

  • Ultralight 3-bagean serat karbon lipat Backpacking Carbon Trekking Pole. Tongkat mlaku cilik lan cukup entheng kanggo dilebokake ing tas ransel utawa koper. Cocog kanggo pria, wanita lan bocah-bocah. Apa sampeyan mlaku-mlaku, ngempal tas ransel, menek utawa nginep kemah, tiang trekking minangka kanca sing gampang digunakake.

  • Climbing pancen angel, saben langkah mbutuhake konsentrasi lan tenaga kanggo kabeh kekuwatan. Sepasang tiang trekking kinerja sing bisa dipercaya lan sinau nggunakake kanthi bener perlu banget. Iki ora mung bakal nglindhungi dhengkul, nanging uga bakal mindhah 30 persen bobot awak, supaya luwih gampang ngrasakake ing njobo lan ngrasakake alam kanthi luwih apik. Bener banget, Tiang Trekking Karbon Teleskopik kita duwe fungsi iki.

  • Awak rod Trekking Carbon Collapsible digawe saka bahan serat karbon berkualitas tinggi, sing nduweni fitur kaya kekuatan tinggi, resistensi tekanan lan kateguhan sing kuat. Limang bagean bisa dilipat dadi telung bagean, sing bisa disimpen ing tas ransel. Iki cocog kanggo hiking, kemah, menek, lsp.

  • Tiang Trekking Carbon Ringan digawe saka serat karbon lan paduan aluminium sing luwih kuat lan luwih entheng. Genggeman busa EVA, non-slip, nyerep kringet lan luwih nyaman. Desain tali pergelangan tangan sing luwes migunani kanggo sampeyan supaya ora sidik .Z-tipe bisa diluncurake bisa cepet sistem kunci.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Tiang Trekking Karbon sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Tiang Trekking Karbon sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.