Lampu Kilat

Lampu kilat bisa nyinari kabeh ruangan kanthi gampang utawa fokus ing obyek sing adohé 1.000 kaki. Bisa digunakake ing pirang-pirang acara, kayata nunggang wengi, mancing wengi, berkemah ing njaba ruangan, gua-gua, patroli, lsp.
Aperture lampu kilat LED sing apik yaiku bunderan sing seragam, padhang sing dhuwur, lan kacepetan atenuasi sing alon. Kanthi fungsi anti banyu, tahan kejut sing apik, yaiku resistensi tiba. Nihan paduan aluminium, apik lan loman, minangka aksesoris lan peralatan kemah sing paling dhuwur.
Kita ngekspor lampu kilat menyang luwih saka 30 negara kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Lan kita ngarepake kerja sama karo sampeyan kanggo produk liyane.
View as  
 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Lampu Kilat sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Lampu Kilat sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.