Tiang Trekking Aluminium Hiking
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Hiking
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Hiking
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Hiking
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Hiking
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Hiking
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Hiking

Tiang Trekking Aluminium Hiking

Tiang trekking aluminium hiking digawe saka paduan aluminium Penerbangan 7050, sing luwih kuat tinimbang serat karbon. Pegangan gabus nduweni panyerepan kringet sing luwih apik lan luwih kepenak digunakake. Apa pendakian gunung utawa tanah sing rata, tiang trekking kita bakal terus ngancani sampeyan ing kadohan. Kita kanthi tulus ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tali tiang trekking aluminium hiking minangka tali sing entheng banget, sing bisa menehi kenyamanan maksimal kanthi bobot minimal. Genggeman ergonomis saka genggeman eva nyedhiyakake genggeman non-slip maksimum, nyaman, alami lan anget. Ringan gampang digawa. Desain kunci eksternal aluminium sing andal. Ujung baja tungsten pas karo kabeh trotoar, mlaku luwih stabil. Penyesuaian dhuwur sing cocog kanggo kabeh wong.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Asal Usul

CN (Asal)

Jeneng produk

Tiang Trekking Aluminium Hiking

Nomer model

CH-DSZ23

Bahan Poros

Aluminium

Dawa (cm)

35-135cm

Tip Kelet

Tungsten karbida tip

Aktivitas Luar Ruangan

Ngunggah gunung

Jumlah bagean

5

Bobot

320g

Werna

ireng lan kuning, ireng lan biru


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tunjang trekking aluminium sing nduwe keuntungan lan kabutuhan kaya ing ngisor iki:
1. tali non-slip, kepenak dipegang.
2. Mekanisme semi-kejut anti nyuda galur ing tangan lan pergelangan tangan.
3. Tali pergelangan tangan sing luwes, bisa diatur nyedhiyakake genggeman sing luwih aman lan luwih aman.
4. Ujung baja tungsten kanthi ferrule karet sing bisa dicopot nglindhungi tongkat sing mlaku.
5. Paduan aluminium, kuat lan ultra-ringan, gampang digawa.
6. Alat sing dibutuhake kanggo kegiyatan ing njobo kayata hiking, gunung, plancongan


4. Rincian Produk

1. poros
Tihang trekking aluminium hiking luwih abot. Logam kasebut duwe kateguhan tartamtu lan bisa ditekuk. Kekuwatan alenezer paduan aluminium apik, luwih cocog kanggo lereng sing luwih gedhe, lapisan geologis yaiku lereng sing luwih alus.
2, nangani
Gagang digawe saka bahan EVA, fitur: EVA: genggeman sing kepenak, elastisitas penuh, ora kena pengaruh musim, bahan kasebut nduweni fungsi nyerep kringet
3, gelang tangan
Fitur gelang tangan sing berkualitas tinggi: gelang tangan sudhut ing tengah, sempit ing loro-lorone, bisa nyegah kenceng tangan; Aja cedera tangan, gesper nyetel diatur ing gandhengan karo tiang trekking; Sisih ndhuwur gelang tangan yaiku bahan anti-gesekan suede, sing kanthi efektif nglindhungi kulit nalika kena gelang.
4. Dhukungan mudo
Dhukungan lendhut bisa nyegah cagak trekking supaya ora tiba ing lendhut. Fitur: pembongkaran cepet lan instalasi
5. Desain damping musim semi
desain nyerep kejut, luwih aman Penyerap kejut bisa diaktifake lan dipateni kapan wae. Cocog kanggo skenario sing beda.


5. Kualifikasi Produk

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


7. FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2021, adol menyang Amerika Utara (35.00%), Eropa Wétan (18.00%), SouthAmerica (15.00%), WesternEurope (13.00%), Asia Tenggara (8.00%), Eropa Lor ( 5,00%), Afrika (3,00%), Eropa Kidul (3,00%). Ana total babagan 11-50 wong ing kantor kita.
2. Jam pira kiriman sawise mbayar Polisi Trekking Hiking Aluminium iki?
Biasane, wektu pangiriman 2-10 dina kanggo conto lan 20-40 dina kanggo produksi massal;
3. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;
4.apa sing bisa dituku saka kita?
tendha, bantalan udara, kantong turu, masak njobo, lentera kemah
5. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Perusahaan kita duwe desain profesional lan tim produksi, lan terus nganyari produk kanggo memenuhi kebutuhan sosial paling anyar.
6. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOBI ›
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P D / A, Awis;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Jerman




Panas Tags: Trekking Hiking Aluminium, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Quotation, Fashion, Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.