Tiang Trekking Aluminium Ringan
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Ringan
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Ringan
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Ringan
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Ringan
  • Air ProTiang Trekking Aluminium Ringan

Tiang Trekking Aluminium Ringan

Tiang trekking aluminium sing entheng nggunakake regangan Siji klik lan nyusut cepet, tiang lempitan 7075 bisa disimpen kanthi cepet ing tas travel, tas gunung lan tas ransel. Batang ringan iku entheng lan ora bobot. Eva gagang duwe desain ergonomis. Penutupan njaba kaku duwe kemampuan ngunci sing kuwat lan ora gampang dipateni. Sambungan sing kandel lan garis sambungan multi-bagean ora gampang dilalekake, bisa gampang digawa ing tas ransel nalika disimpen, cocok kanggo kabeh wong ukuran

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tiang trekking aluminium sing entheng duwe awak rod paduan aluminium, gagang gabus, tali pergelangan tangan nilon, genggeman spons, sing awet. Dawane dawa 135cm, dawa tutup 63cm, bobote 294g. Tiang trekking aluminium ringan minangka alat outdoor, sing bisa digunakake kanggo mendaki, mendaki lan darurat kendaraan petualangan, lelungan ruangan, darurat kulawarga. Iki uga minangka hadiah sing apik kanggo kanca, kulawarga lan kekasih.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Asal Usul

CN (Asal)

Jeneng produk

Tiang Trekking Aluminium Ringan

Nomer model

CH-DSZ28

Bahan Poros

Aluminium

Dawa (cm)

135cm

Tip Kelet

Tungsten karbida tip

Aktivitas Luar Ruangan

Ngunggah gunung

Jumlah bagean

5

Bobot

294g

Werna

Abang, Biru, Ireng


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tunjangan trekking aluminium sing entheng kaya ing ngisor iki:
1. Pegangan kasebut nggunakake busa EVA, kanthi model gabus sing ditiru, rasane penak lan ora lunyu.
2. Kanthi kunci gesper, bahan ABS kanthi kekuatan dhuwur nggawe produk dikunci nalika digunakake.
3. Pucuk tiang nggunakake baja tungsten kanthi kekuatan dhuwur, kekerasan sing dhuwur lan tahan aus.
4. Tali penghubung nggunakake tali kawat baja, proses karetisasi eksternal, hindari goresan sajrone proses panyimpenan.
5. Kanthi pengikat lan gelung dipasang ing gagang, sing bisa diatasi sawise disimpen lan gampang dilebokake ing tas panyimpenan.
6. Desain lipat teleskopis 5 bagean, ukuran cilik lan bobot entheng, cocog kanggo hiking ruangan lan gunung.

Spesifikasi:
Jinis Barang: Tongkat Lumampah
Bahan: EVA Foam + ABS + Alloy Aluminium + Tungsten Steel
Dianggo: Olahraga Olahraga / Climbing Climbing
Suwene Gunakake Paling Cepet: Kira-kira. 115cm / 45.3in
Suwene Gunakake Paling dawa: Kira-kira. 135cm / 53.1in


4. Rincian Produk

1. Tiang Trekking Aluminium Ringan biasane luwih abot. Logam kasebut duwe kateguhan tartamtu lan bisa ditekuk. Kekuwatan alenezer paduan aluminium apik, luwih cocog kanggo lereng sing luwih gedhe, lapisan geologis yaiku lereng sing luwih alus. 2, desain HandHand, busa EVA Anyar, non-slip, ergonomis, kepenak. 3, gelang nilon sing luwes Fitur gelang kualitas dhuwur: gelang tangan sudhut ing tengah, sempit ing loro-lorone, bisa nyegah kenceng tangan; Aja cedera tangan, gesper nyetel diatur ing gandhengan karo tiang trekking; Sisih ndhuwur gelang tangan yaiku bahan anti-gesekan suede, sing kanthi efektif nglindhungi kulit sing kena ing wristband. Fitur: pembongkaran cepet lan instalasi.5. Pole pucuk Bahan baja Tungsten, kanthi kekuatan dhuwur, tahan aus lan atose.


5. Kualifikasi Produk

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


7. FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2021, adol menyang Amerika Utara (35.00%), Eropa Wétan (18.00%), SouthAmerica (15.00%), WesternEurope (13.00%), Asia Tenggara (8.00%), Eropa Lor ( 5,00%), Afrika (3,00%), Eropa Kidul (3,00%). Ana total babagan 11-50 wong ing kantor kita.
2. Kepiye wektu pangiriman sawise mbayar Pole Trekking Aluminium Ringan iki?
Biasane, wektu pangiriman 2-10 dina kanggo conto lan 20-40 dina kanggo produksi massal;
3. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;
4.apa sing bisa dituku saka kita?
tendha, bantalan udara, kantong turu, masak njobo, lentera kemah
5. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Perusahaan kita duwe desain profesional lan tim produksi, lan terus nganyari produk kanggo memenuhi kebutuhan sosial paling anyar.
6. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOBI ›
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P D / A, Awis;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Jerman




Panas Tags: Tiang Trekking Aluminium Ringan, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Quotation, Fashion, Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.