Aluminium Kutub Trekking Multifungsi
  • Air ProAluminium Kutub Trekking Multifungsi
  • Air ProAluminium Kutub Trekking Multifungsi
  • Air ProAluminium Kutub Trekking Multifungsi
  • Air ProAluminium Kutub Trekking Multifungsi
  • Air ProAluminium Kutub Trekking Multifungsi

Aluminium Kutub Trekking Multifungsi

Climbing pancen angel, saben langkah mbutuhake konsentrasi lan tenaga kanggo kabeh kekuwatan. Sepasang tiang trekking kinerja sing bisa dipercaya lan sinau nggunakake kanthi bener perlu banget. Iki ora mung bakal nglindhungi dhengkul, nanging uga bakal mindhah 30 persen bobot awak, supaya luwih gampang ngrasakake ing njobo lan ngrasakake alam kanthi luwih apik. Bener banget, aluminium tiang trekking multifungsi duwe fungsi iki.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Aluminium trekking tiang multifungsi nggunakake sistem kunci 3LS, sing gampang dioperasikake, anti-nyandhang lan abrasi, lan resistensi pengaruh sing apik. Fungsi pengetatan tenan ditingkatake, lan geter kanggo awak manungsa ditambah nalika gerakan kasebut, kanthi ilmiah bisa nyuda konsumsi energi ing pendakian lan hiking, lan njamin lelungan kasebut aman. Desain dhukungan lendhot sing bisa dicopot ngalangi cagak trekking supaya ora tiba ing lendhut lan salju, nyuda nyandhang ing antarane pucuk karbida tungsten lan lemah, ngluwihi umur layanan aluminium tiang trekking multifungsi.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Asal Usul

CN (Asal)

Jeneng produk

Aluminium Kutub Trekking Multifungsi

Nomer model

CH-DSZ24

Bahan Poros

Aluminium

Dawa (cm)

36-130cm

Tip Kelet

Tungsten karbida tip

Aktivitas Luar Ruangan

Ngunggah gunung

Jumlah bagean

5

Bobot

320g

Werna

ireng lan kuning, ireng lan biru


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Keuntungan lan kabutuhan aluminium tiang trekking multifungsi kaya ing ngisor iki:
1. Nyuda tekanan ing dhengkul kanthi 22%, nglindhungi lutut kanthi lengkap;
2. Ningkatake stabilitas mlaku-mlaku, njaga keseimbangan awak, supaya ora cilaka sajrone olahraga;
3. Nambah sawetara lan frekuensi gerakan awak, tingkatake kacepetan mlaku;
4. Olahraga otot kabeh awak kanthi rata, nglindhungi pinggul lan tulang punggung;
5. Kurangi konsumsi kemampuan fisik nganti 30%;
6. Iki bisa digunakake minangka papan perlindungan udan utawa krenjang sunshade;
7. Bisa digunakake kanggo pertahanan awake dhewe nalika nemoni kewan galak lan liya-liyane.


4. Rincian Produk

1. poros
Aluminium trekking tiang multifungsi luwih abot. Logam kasebut duwe kateguhan tartamtu lan bisa ditekuk. Kekuwatan alenezer paduan aluminium apik, luwih cocog kanggo lereng sing luwih gedhe, lapisan geologis yaiku lereng sing luwih alus.
2, nangani
Gagang digawe saka bahan EVA, fitur: EVA: genggeman sing kepenak, elastisitas penuh, ora kena pengaruh musim, bahan kasebut nduweni fungsi nyerep kringet
3, gelang tangan
Fitur gelang tangan sing berkualitas tinggi: gelang tangan sudhut ing tengah, sempit ing loro-lorone, bisa nyegah kenceng tangan; Aja cedera tangan, gesper nyetel diatur ing gandhengan karo tiang trekking; Sisih ndhuwur gelang tangan yaiku bahan anti-gesekan suede, sing kanthi efektif nglindhungi kulit nalika kena gelang.
4. Dhukungan mudo
Dhukungan lendhut bisa nyegah cagak trekking supaya ora tiba ing lendhut. Fitur: pembongkaran cepet lan instalasi


5. Kualifikasi Produk

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


7. FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2021, adol menyang Amerika Utara (35.00%), Eropa Wétan (18.00%), SouthAmerica (15.00%), WesternEurope (13.00%), Asia Tenggara (8.00%), Eropa Lor ( 5,00%), Afrika (3,00%), Eropa Kidul (3,00%). Ana total babagan 11-50 wong ing kantor kita.
2. Kepiye wektu pangiriman sawise mbayar Aluminium Trekking Pole Multifungsi iki?
Biasane, wektu pangiriman 2-10 dina kanggo conto lan 20-40 dina kanggo produksi massal;
3. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;
4.apa sing bisa dituku saka kita?
tendha, bantalan udara, kantong turu, masak njobo, lentera kemah
5. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Perusahaan kita duwe desain profesional lan tim produksi, lan terus nganyari produk kanggo memenuhi kebutuhan sosial paling anyar.
6. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOBI ›
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P D / A, Awis;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Jerman




Panas Tags: Aluminium Trekking Multifungsi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.