Warta Industri

Apa jinis tendha njaba?

2021-08-18
Kémah segitiga

Tenda segitiga nggunakake pipa wesi herringbone minangka dhukungan ing sisih ngarep lan mburi, lan palang dipasang ing tengah kanggo nyengkuyung tirai batin lan masang tirai njaba. Iki minangka gaya tendha sing paling umum ing tahap wiwitan. Kaluwihan lan kekurangan: tendha segi telu duwe kaluwihan bobot entheng, resistensi angin sing apik lan stabilitas sing apik. Sampeyan uga trep banget kanggo mbangun. Mung kudu ndandani sudhut tendha lan pucuk lemah tali angin sing cocog, lan bisa ditindakake nganggo tongkat utawa tongkat dhukungan ing tengah; Nanging, masalah sing paling gedhe yaiku kondensat, yaiku sandhangan udan utawa kantong turu. Acara sing ditrapake: umume cocog kanggo alas, dataran tinggi lan wilayah lintang sing dhuwur; Utawa mlaku-mlaku wae. Ketrampilan tuku: nalika tuku tendha segitiga, luwih dhisik ukuran ruangan tendha miturut kabutuhan sampeyan dhewe; Disaranake milih macem-macem windows ventilasi lan ventilasi ing sisih ndhuwur akun, kanggo njamin permeabilitas udara ing akun kasebut lan nyuda kedadeyan kondensasi.

Kémah Kubah

Tenda kubah terpadu, uga dikenal kanthi jeneng "yurt", kasusun saka pirang-pirang pilar kamp, ​​sing bisa dipindhah kabeh. Kaluwihan lan kekurangan: desain kubah ditrapake kanggo macem-macem, wiwit saka asor nganti gunung dhuwur, lan saka siji akun nganti ukuran sing bisa nampung luwih saka rolas wong kanggo nedha bengi lan rapat; Dhukungan iku gampang, mula instalasi lan pembongkaran cepet banget; Nanging, amarga sisih anginé padha, kinerja tahan angin dadi luwih parah. Acara sing ditrapake: umume cocog kanggo kegiyatan plancongan plancongan ing taman, pinggir tlaga lan lingkungan liyane supaya ora ana lemut utawa udan deres. Ketrampilan tuku: nalika tuku tendha kubah, disaranake milih tendha kubah kanthi nyaman lan kurang angel dibangun.

Tarub heksagonal

Tenda heksagonal didhukung dening telu utawa patang cagak, lan sawetara nggunakake enem desain tiang, sing nggatekake stabilitas tendha kasebut. Iki gaya umum saka tendha "Alpine". Kaluwihan lan kekurangan: tendha heksagonal nduweni kaluwihan ruangan gedhe, tahan angin sing apik lan tahan udan, nanging bangunane cukup abot lan ora kepenak. Acara sing ditrapake: umume cocog karo trekking gunung sing dhuwur lan cuaca sing ora apik. Ketrampilan tuku: nalika tuku tendha heksagonal, disaranake milih tendha kanthi permeabilitas udara sing apik, sing umume ditampilake ing dhuwur kain kasa tirai njero, ukuran jendela ventilasi tirai njaba lan dhuwure tirai njaba.

Tenda ngisor prau

Tarub sing wujude ngisor kaya prau cilik sing dipasang ing mburi. Bisa dipérang dadi rong cagak lan telung cagak. Umume, sisih tengah yaiku kamar turu lan rong ujung kasebut ana gudang bale. Ing desain kasebut, manungsa waé kudu diwenehi streamline bukti angin, sing uga minangka salah sawijining gaya tenda sing umum. Kaluwihan lan kekurangan: tendha ngisor boat duwe kaluwihan kinerja pengawetan panas sing apik, kinerja resistensi angin sing apik, kinerja udan udan sing apik lan papan gedhe. Yen dibangun karo angin, angin ora bisa nyemprotake tiang tendha; Nanging, angin saka sisih bisa uga saya sithik. Acara sing ditrapake: umume ditrapake kanggo pambangunan kemah sing dhuwur. Ketrampilan tuku: nalika tuku tendha ngisor kapal, dianjurake milih kain nilon kanthi lapisan (yaiku PU). Luwih becik milih pu1500mm utawa luwih kanggo tirai njaba, lan nilai Pu ing sisih ngisor tirai kudu luwih saka 3000mm, mula tahan banyu iku apik banget.

Tarub jembatan

Bentuk tendha jubin kaya omah atap cilik sing mandhiri. Dhukungan biasane patang sudhut lan patang kolom, ing ndhuwur jubin struktural kaya jubin dipasang. Kaluwihan lan kekurangan: tendha jembatan umume gedhe ing angkasa, nanging bobote abot, sing umume angel dibangun wong siji. Acara sing ditrapake: umume cocog kanggo driver utawa operasi lapangan lan kemah sing tetep tetep. Ketrampilan tuku: nalika tuku tendha jubin, coba pilih paladium ijo lan coklat sing padhang. Tenda padhang sing dhuwur duwe transmisi cahya sing dhuwur lan konduksi panas sing dhuwur; Tenda padhang sing sithik bakal duwe transmisi cahya sing sithik lan mblokir sawetara sumber panas alam sing diwenehake srengenge.