Warta Industri

Cara tuku tas turu sampeyan?

2021-08-18
1. Yen suhu minimal ing wayah wengi luwih dhuwur tinimbang 25 derajat, ora apa-apa nggawa tas turu ing wayah saiki. Kantong turu amplop sing luwih tipis uga OK. 25 derajat bisa diarani luwih kepenak. Mung nutupi weteng nalika wengi. Yen nutupi luwih akeh, sampeyan bakal krasa panas.

2. Yen suhu minimal ing wayah wengi 15-25 derajat, 200-250 gram mudhun ing kanthong turu sing dituku saiki wis cukup.

3. Yen suhu minimal ing wayah wengi yaiku 5-15 derajat, jumlah isi kantong turu kudu udakara 400 gram, utawa 300 gram kanthong katun mumia sing bisa digunakake.

4. Yen suhu minimal ing wayah wengi ana ing antarane - 5-5 derajat, sampeyan kudu nyiapake udakara 350-400 gram tas turu katun mumi utawa 700 gram kantong turu sing wis diisi.

5. Yen suhu minimal ing wayah wengi ana ing antarane - 10 / - 5, disaranake langsung nggunakake kantong turu mudhun kanthi isi luwih saka 1000 gram. Mesthi wae, sampeyan uga bisa nggunakake kanthong turu katun mummified sing isi 350-400 gram lan lapisan kantong turu bulu.

6. Yen suhu minimal ing wayah wengi ana ing antarane - 15 / - 10 derajat, disaranake nggunakake tas turu mudhun sing isi luwih saka 1200 gram.

7. Yen suhu minimal ing wayah wengi ana ing antarane - 20 / - 15 derajat, disaranake nggunakake tas turu mudhun sing isi luwih saka 1500 gram.