Tenda Pantai Pop Up
  • Air ProTenda Pantai Pop Up
  • Air ProTenda Pantai Pop Up
  • Air ProTenda Pantai Pop Up
  • Air ProTenda Pantai Pop Up
  • Air ProTenda Pantai Pop Up

Tenda Pantai Pop Up

Tenda pantai pop up iki dirancang kanggo instalasi sing cepet lan gampang. Cukup mainake lan bisa mbukak kanthi otomatis ing 1 detik. Dadi, sampeyan bakal duwe luwih akeh wektu kanggo nikmati kegiatan ing njobo. Spasi gedhe, cocok kanggo panggunaan kulawarga. Telung lapisan anti banyu iku efektif kanggo nyegah infiltrasi banyu. Kasedhiya papat kabel nilon tahan angin lan wolung kuku sing dipasang ing lemah, tahan angin lan udan udan. Kasedhiya nganggo tas panyimpenan, sing gampang sampeyan gawa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tenda pantai sing pop munggah kanthi persiyapan sing cepet lan gampang, Tenda instan kanthi tiang kaca fiberglass dipasang ing detik. Jendhela lan lawang sing ditutupi dobel, 1 lawang bolong, 2 windows bolong lan bukaan ekstra kanthi tutup mburi. Kanthi jaring kanthi kepadatan dhuwur, dadi udara seger nalika njaga serangga kanthi efektif. Bahan dilapisi pelindung nganggo sunscreen, kanthi efektif nglindhungi sinar srengenge lan sinar UV sing kuwat. Tahan udan, kain oxford 210d lan lapisan pu anti banyu. Pancing lampu kilat lan kanthong panyimpenan njaga barang tetep teratur lan teratur. Cocog kanggo: sembrono kemah, hiking, santai ing kebon mburi omah, festival, kegiatan rekreasi outdoor, Pramuka, backpacking, lan kumpul ing pantai.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Tenda Pantai Pop Up

Nomer Model

CH-ZP2113

Ukurane

260x190x100cm

Bahan Lembar Fly

210T poliester anti banyu PU 3000mm

Bahan Kémah Batin

210D kain Oxford tahan tempel anti banyu PU3000mm

Bobot

2,3kg

Zipper

Ritsleting biasa

Bolong

B3

Bingkai

Tiang fiberglass 6mm

Lapisan

Bujang

Kapasitas

3-4 Wong

Werna

Abang, Biru, Amy ijo


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur tenda pantai munggah:
1. Kualitas anyar lan dhuwur.
2. Kapasitas kapasitas gedhe kanggo turu utawa istirahat ing tendha.
3. Kanthong ing njero ruangan nyimpen barang utawa barang cilik liyane.
4. Gelung gelung gelung mbantu nyumerepi lampu kemah utawa barang-barang ringan liyane.
5. Jendhela lan lawang jendhela wis disaring nyamuk, nyedhiyakake ventilasi lan pemandangan sing apik.
6. Gampang lan cepet nyiyapake utawa mudhun kanthi otomatis, malah bocah bisa nindakake kanthi aman lan cepet.
7. Pilihan sing apik kanggo lelungan pasangan, kemah kulawarga, hiking, mancing, taman utawa olahraga outdoor liyane.
8. Bingkai bingkai kaca kanthi pasak lan tali bisa njaga kémah kemah sanajan dina angin sing kuwat.
9. Lapisan anti banyu, lapisan proteksi uv nglindhungi sampeyan lan kulawarga saka karusakan uv lan tetep garing ing jero udan nalika udan.


4. Rincian Produk

1.Gunakake kain anti banyu
Tenda pantai sing pop up nggunakake kain poliester 210T lan lapisan PU, kain dasar yaiku kain Oxford 210D, sing kanthi efektif bisa nyegah mundhak lembab ing lemah.
2. Layar bolong ireng
Tenda pantai sing nyembul anti-nyamuk sing bisa dilipat kaping pindho. Tarik ritsleting ing loro sandiworo, sing bisa dipasang ing sisih ndhuwur.
3. Tirai bolong lapisan kaping pindho
Kain bolong sing apik, kanthi efektif ngalangi nyamuk.
4. kuku lemah baja sing ora ana gandhengane
Gampang diatasi angin lan udan, entheng lan trep kanggo ndandani tenda.
5. Kanthong internal
Gampang kanggo nyimpen barang kebutuhan padinan.
6. Desain pancing cahya
Lampu gantung dipasang, gampang kanggo ngatasi masalah cahya sing ala.
7. Ritsleting kaping pindho
Perawatan obat anti banyu kanthi dobel, anti banyu efektif, digawe njero njero njaba.
8. Rod Fiberglass
6.0mm tiang fiberglass elastis tinggi, nggawe tendha luwih tegak.
9. Jendela segitiga bernapas
Sisih lawang ngarep dilengkapi jendela segitiga sing bisa ambegan, sanajan lawang lan jendhela ora dibukak, alam bébas bisa njaga sirkulasi udara.


5. Kualifikasi Produk

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


7. FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2021, adol menyang Amerika Utara (35.00%), Eropa Wétan (18.00%), SouthAmerica (15.00%), WesternEurope (13.00%), Asia Tenggara (8.00%), Eropa Lor ( 5,00%), Afrika (3,00%), Eropa Kidul (3,00%). Ana total babagan 11-50 wong ing kantor kita.
2. Jam pinten kiriman sawise mbayar tenda pantai pop up iki?
Biasane, wektu pangiriman 2-10 dina kanggo conto lan 20-40 dina kanggo produksi massal;
3. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;
4.apa sing bisa dituku saka kita?
tendha, bantalan udara, kantong turu, masak njobo, lentera kemah
5. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Perusahaan kita duwe desain profesional lan tim produksi, lan terus nganyari produk kanggo memenuhi kebutuhan sosial paling anyar.
6. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOBI ›
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P D / A, Awis;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Jerman




Panas Tags: Tenda Pantai Pop Up, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Quotation, Fashion, Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.