Tenda Kemah Pop Up
  • Air ProTenda Kemah Pop Up
  • Air ProTenda Kemah Pop Up
  • Air ProTenda Kemah Pop Up
  • Air ProTenda Kemah Pop Up
  • Air ProTenda Kemah Pop Up

Tenda Kemah Pop Up

Kémah kemah sing pop-up iki duwé lawang dobel lan jendhela dobel. Kompak cilik lan entheng cukup kanggo digawa ing tas ransel. Kémah iki duwé papan sing amba kanggo luwih akèh wong. Snapshot otomatis dadi gampang nyiyapake lan ngemas. Lapisan strip 180t nambah anti banyu. Loro jendhela bolong sing bisa ambegan lan nglindhungi srengenge utawa udan. Struktur sikil laba-laba ndadekake tendha luwih stabil. Cocog kanggo kemah, mancing, moro lsp. Ing musim semi, musim panas lan musim gugur, uga ing mangsa adhem.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Kémah kemah sing pop-up iki minangka pilihan sing apik kanggo kemah, hiking, plancongan lan kegiyatan njobo. Wis lawang pindho lan jendhela dobel. Kompak cilik lan entheng cukup kanggo digawa ing tas ransel. Desain unik gampang disiyapake lan dikemas. Sampeyan bisa nggunakake kanggo kemah sanajan udan utawa awan. Struktur sikil laba-laba ndadekake tendha luwih stabil nalika hawa lan udan sing udan. Aja ragu-ragu, tendha iki bakal nggawe kemah sing sampurna kanggo kulawarga.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

3-5 Wong njedhul tarub kemah

Nomer Model

CH-ZP2112

Lapisan

Lapisan dobel

Flysheet

Kain Lapisan Perak 180T

Lantai

210T kain Oxford

Indeks Anti Air Tenda njaba

> 3000mm

Indeks Anti Air Bawah

> 3000mm

Bingkai

Pilar fiberglass otomatis 8,5mm

Ukurane

240x240x135cm

Bobot

3,4kg

Werna

Jingga, biru, ijo (utawa OEM)


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur kemah kemah sing munggah:
1. Jangkoan kebak tenda lapisan dobel, Kain Tertutup Perak 180T lan kain oxford 210T anti banyu.
2. Desain Tenda Hexagonal Khusus, Luwih Stabil lan Kalis Angin.
3. Desain Pintu Tenda Ganda nganggo Jendela Ventilasi Udara, Breathable Banget lan Nyaman kanggo Urip.
4. Desain Interior Tenda Anti-luh Tebal Nyamuk Mesh Mesh Mesh.
5. Ritsleting Desain Ganda, Luwih Enak Dienggo.


4. Rincian Produk

1. Artikel: Tarub Yurt Mongolia Otomatis sing Dianyari
2.Bahan: Bingkai tiang fiberglass otomatis 8,5mm.
3. Tenda njaba: 210T oxford Cloth + PU3000MM + Anti-UV Waterproof Coating.
4. Tenda Batin: Bernapas Anti-Luh 180T Kain Lapis Perak kanthi bolong jaring obat nyamuk.
Tenda Lantai: 210D PU3000MM Oxford Cloth + Waterproof Waterproof & hard-Wear.
Werna: Campuran Biru & Oranye / Campuran Oranye & Biru.
Pengepakan: Kantong Kain Poliester Tahan Air Asli.

Paket tarub kemah sing kalebu:
Tenda otomatis * 1, (Lembar ora kalebu.)
Kuku lemah x 12 pcs,
Tali angin x 6 pcs,
Tas anti banyu x 1 Piece.
Perkakas: Tenda berkemah ing njobo kanggo Plancongan, Hiking, Moro, Mancing, Pariwisata Petualangan, Pariwisata Tenda, tendha darurat.


5. Kualifikasi Produk

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


7. FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2021, adol menyang Amerika Utara (35.00%), Eropa Wétan (18.00%), SouthAmerica (15.00%), WesternEurope (13.00%), Asia Tenggara (8.00%), Eropa Lor ( 5,00%), Afrika (3,00%), Eropa Kidul (3,00%). Ana total babagan 11-50 wong ing kantor kita.
2. Kepiye wektu pangiriman sawise mbayar tendha kemah pop munggah iki?
Biasane, wektu pangiriman 2-10 dina kanggo conto lan 20-40 dina kanggo produksi massal;
3. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi pungkasan mesthi sadurunge dikirim;
4.apa sing bisa dituku saka kita?
tendha, bantalan udara, kantong turu, masak njobo, lentera kemah
5. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Perusahaan kita duwe desain profesional lan tim produksi, lan terus nganyari produk kanggo memenuhi kebutuhan sosial paling anyar.
6. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOBI ›
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P D / A, Awis;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina, Jepang, Jerman




Panas Tags: Tenda Kemah Pop Up, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Sampel Gratis, Merek, China, Quotation, Fashion, Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.