Kemah Pop Up

Minangka produsen lan pemasok ing China, tendha pop up kita wis didol ing pirang-pirang negara, kayata Amerika Serikat, Eropa, Timur Tengah, Jepang, lsp.

Tenda pop up minangka jinis tendha sing bisa dibukak kanthi otomatis. Beda karo tarub tradisional. Umume kambi tarub santai. Ngelingi kabutuhan urip umum. Tenda otomatis umume digunakake kanggo kumpul kulawarga lan dolan-dolan kanca. Amarga kepenak tenda otomatis, mula ora ana sing rame. Watesan wis nyebabake tren ing kalangan bocah enom.

pop up tendha cepet dibukak, gampang digawa, lan modis, kabeh komentar saka wong sing duwe tenda otomatis, sing uga nggawe tenda tradisional dadi pengaruh. Sembarang pitakon lan masalah, wenehana ngirim email menyang kita lan bakal enggal bales.
View as  
 
  • Kémah kemah sing pop-up iki duwé lawang dobel lan jendhela dobel. Kompak cilik lan entheng cukup kanggo digawa ing tas ransel. Kémah iki duwé papan sing amba kanggo luwih akèh wong. Snapshot otomatis dadi gampang nyiyapake lan ngemas. Lapisan strip 180t nambah anti banyu. Loro jendhela bolong sing bisa ambegan lan nglindhungi srengenge utawa udan. Struktur sikil laba-laba ndadekake tendha luwih stabil. Cocog kanggo kemah, mancing, moro lsp. Ing musim semi, musim panas lan musim gugur, uga ing mangsa adhem.

  • Tenda pantai pop up iki dirancang kanggo instalasi sing cepet lan gampang. Cukup mainake lan bisa mbukak kanthi otomatis ing 1 detik. Dadi, sampeyan bakal duwe luwih akeh wektu kanggo nikmati kegiatan ing njobo. Spasi gedhe, cocok kanggo panggunaan kulawarga. Telung lapisan anti banyu iku efektif kanggo nyegah infiltrasi banyu. Kasedhiya papat kabel nilon tahan angin lan wolung kuku sing dipasang ing lemah, tahan angin lan udan udan. Kasedhiya nganggo tas panyimpenan, sing gampang sampeyan gawa.

  • Kanopi tenda pop up iki pilihan banget kanggo kegiatan berkemah, hiking, plancongan lan kegiatan outdoor liyane. Kompak cilik lan entheng cukup kanggo digawa ing tas ransel. Desain unik gampang disiyapake lan dikemas. Sampeyan bisa nggunakake kanggo kemah sanajan udan utawa awan. Struktur sikil laba-laba ndadekake tendha luwih stabil nalika hawa lan udan sing udan. Aja ragu-ragu, tendha iki bakal nggawe kemah sing sampurna kanggo kulawarga.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Kemah Pop Up sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Kemah Pop Up sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.