Produk

View as  
 
  • Kanthi Set Peralatan Cooking Kamping iki, sampeyan ora prelu kuwatir duwe alat pawon ing njaba ruangan. Sampeyan bisa masak panganan sing bergizi lan enak ing njobo, sing migunani banget kanggo kesehatan. set peralatan masak kemah dirancang khusus kanggo sing seneng piknik. Tahan suhu dhuwur, tahan abrasi lan nyaman diresiki. Cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

  • Peralatan masak Aluminium Berkemah aluminium anodis sing paling beracun paling apik dibutuhake kanggo ransel hiking. Kit kombinasi dilipat menyang bundel cilik supaya gampang digawa lan disimpen. Iki dirancang khusus kanggo camping lan hiking masak. Cilik nanging praktis.

  • Bantal sing abot minangka perkara sing paling angel. Trep kanggo ngeterake lan ngirit papan panyimpenan yen nggunakake Sleeping Inflatable Sleeping Pad, mung kudu diisi kanthi tekanan sing ditemtokake. Yen sampeyan menyang pantai kanggo plancongan lan plancongan, nggawa Sleeping Inflatable Sleeping Pad kita lan gampang seneng srengenge ing pantai. Kasur populer siji kurang saka 3kg, lan kasur populer dobel udakara 5kg malah udakara cukup. Wong diwasa bisa kanthi gampang pindhah menyang papan sing sampeyan karepake. Model utilitas duwe kaluwihan yen bantal udara bisa gampang digawa lan dibuwang sawise lelungan, lan bantal udhara bisa digawa kanthi gampang ing bantal udhara, sing bobote luwih sithik , lan bisa gampang dibuwang sawise lelungan. Nalika ngaso ing wayah wengi, kasur udhara dipasang lan diselehake ing tendha. Minangka kasur, tahan lembab lan nyaman. Bisa digunakake karo macem-macem tendha. Tempat tidur gas investigasi dicocogake karo tendha militer minangka conto aplikasi sing paling apik.

  • Pets Sleeping Bag digawe saka bahan bermutu lan aman, awet lan andal kanggo digunakake jangka panjang. Desain tertutup sithik, bisa dihirup lan kepenak, bisa dicopot. Bisa digunakake ing kabeh musim. Desain guwa sing unik banget, bentuk sing unik, cocog karo Naluri alami kucing sing seneng ngebur guwa. Iki minangka papan sing apik kanggo ngrawat kucing supaya turu kanthi tenang lan nyedhiyakake kucing kanggo kehangatan lan keamanan.

  • Kantong turu ibu amarga bentuké cocog banget karo garis bentuk awak, pundhaké jembar, banjur mudhun mboko sithik, nganti sikil saya nyuda dadi sempit. Kantong turu ibu kanthi hood, kanthi efektif bisa nyegah angin adhem lan hawa adhem, kanthi gedhe njamin anget ing njero kantong turu.

  • Sadurunge tuku Kantong Turu Kemah, takon pitakon kaya ing ngisor iki? Apa suhu lingkungan sing aku melu? Apa aku peduli karo bobot? Aku arep mbayar pinten? Yen sampeyan mung pengin nggunakake kantong turu ing suhu sing luwih saka nol, pilih sing luwih adhem, kayata -3 utawa -5 derajat. Yen sampeyan duwe toleransi kadhemen sing ringkih, disaranake sampeyan uga milih kantong turu indeks suhu sing luwih murah, mula, kita bisa ngatasi anget tinimbang adhem luwih gampang, lan luwih aman.

 12345...6