Kantong Turu

Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka pabrikan profesional lan panyedhiya tas turu ing China. Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan kita fokus ing desain lan produksi tas turu, kanthi terus ningkat, kanthi tujuan supaya pengalaman pangguna paling apik kanggo turu.
Kantong turu kita bisa digunakake telung mangsa. Suhu sing ditrapake yaiku 10 ~ 20 â „ƒ. Teknologi ngisi kaping pindho ngidini pangguna supaya tetep anget ing kahanan ekstrem, nyegah kelembapan.
Kanthi kanthong turu, sampeyan bisa duwe wengi sing santai lan nyaman sawise lelungan utawa eksplorasi sedina. Ing ngisor iki minangka perkenalan kantong turu, muga-muga sampeyan bisa migunani.
View as  
 
  • Pets Sleeping Bag digawe saka bahan bermutu lan aman, awet lan andal kanggo digunakake jangka panjang. Desain tertutup sithik, bisa dihirup lan kepenak, bisa dicopot. Bisa digunakake ing kabeh musim. Desain guwa sing unik banget, bentuk sing unik, cocog karo Naluri alami kucing sing seneng ngebur guwa. Iki minangka papan sing apik kanggo ngrawat kucing supaya turu kanthi tenang lan nyedhiyakake kucing kanggo kehangatan lan keamanan.

  • Kantong turu ibu amarga bentuké cocog banget karo garis bentuk awak, pundhaké jembar, banjur mudhun mboko sithik, nganti sikil saya nyuda dadi sempit. Kantong turu ibu kanthi hood, kanthi efektif bisa nyegah angin adhem lan hawa adhem, kanthi gedhe njamin anget ing njero kantong turu.

  • Sadurunge tuku Kantong Turu Kemah, takon pitakon kaya ing ngisor iki? Apa suhu lingkungan sing aku melu? Apa aku peduli karo bobot? Aku arep mbayar pinten? Yen sampeyan mung pengin nggunakake kantong turu ing suhu sing luwih saka nol, pilih sing luwih adhem, kayata -3 utawa -5 derajat. Yen sampeyan duwe toleransi kadhemen sing ringkih, disaranake sampeyan uga milih kantong turu indeks suhu sing luwih murah, mula, kita bisa ngatasi anget tinimbang adhem luwih gampang, lan luwih aman.

  • Down Sleeping Bags kita kasedhiya kanthi macem-macem bobot, meh kabeh musim. Bisa nggunakake desain tali elastis kanggo nyetel nalika sampeyan adhem, desain zipper ngisor bisa mbantu sikil sampeyan bebas nalika panas, bisa nambah permeabilitas udara, nyetel karo apa sing sampeyan karepake. Suhu kenyamanan tipe musim panas ing ndhuwur 25 â „ƒ, suhu kenyamanan musim semi lan musim gugur udakara 10 â„ ƒ ~ 20 â „ƒ, suhu kenyamanan tipe mangsa udakara 0 ~ 5 â„ ƒ ~ 10 â „ƒ.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Kantong Turu sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Kantong Turu sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.