Peralatan Tidur

Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka produsen lan pemasok peralatan turu sing misuwur ing China. Kita duwe reputasi kualitas, etika lan layanan.
Peralatan turu ruangan paling apik yaiku tas turu, dadi umume wong sing kepengin suwe nindakake kegiatan ing ruangan ruangan bakal milih kantong turu sing apik banget. Iki ditindakake dening akeh penggemar ruangan. Iki luwih entheng lan duwe macem-macem panggunaan. Uga bisa digunakake minangka kemul. Uga ana lapisan njero tas turu. Bahan kasebut bisa nglindhungi kanthong turu supaya ora kotor dhewe lan gampang diresiki.
mitra utama perusahaan kita yaiku peralatan turu tradisional ing Amerika Utara lan penjual Eropa lan Amazon. Kanthi akeh pelanggan Eropa lan Amerika, Asia lan domestik, kita wis nggawe hubungan jangka panjang kanthi kemajuan umum. Ngarep-arep kanthi tulus gabung karo sampeyan kanggo nggawe masa depan.
View as  
 
  • Bantal sing abot minangka perkara sing paling angel. Trep kanggo ngeterake lan ngirit papan panyimpenan yen nggunakake Sleeping Inflatable Sleeping Pad, mung kudu diisi kanthi tekanan sing ditemtokake. Yen sampeyan menyang pantai kanggo plancongan lan plancongan, nggawa Sleeping Inflatable Sleeping Pad kita lan gampang seneng srengenge ing pantai. Kasur populer siji kurang saka 3kg, lan kasur populer dobel udakara 5kg malah udakara cukup. Wong diwasa bisa kanthi gampang pindhah menyang papan sing sampeyan karepake. Model utilitas duwe kaluwihan yen bantal udara bisa gampang digawa lan dibuwang sawise lelungan, lan bantal udhara bisa digawa kanthi gampang ing bantal udhara, sing bobote luwih sithik , lan bisa gampang dibuwang sawise lelungan. Nalika ngaso ing wayah wengi, kasur udhara dipasang lan diselehake ing tendha. Minangka kasur, tahan lembab lan nyaman. Bisa digunakake karo macem-macem tendha. Tempat tidur gas investigasi dicocogake karo tendha militer minangka conto aplikasi sing paling apik.

  • Pets Sleeping Bag digawe saka bahan bermutu lan aman, awet lan andal kanggo digunakake jangka panjang. Desain tertutup sithik, bisa dihirup lan kepenak, bisa dicopot. Bisa digunakake ing kabeh musim. Desain guwa sing unik banget, bentuk sing unik, cocog karo Naluri alami kucing sing seneng ngebur guwa. Iki minangka papan sing apik kanggo ngrawat kucing supaya turu kanthi tenang lan nyedhiyakake kucing kanggo kehangatan lan keamanan.

  • Kantong turu ibu amarga bentuké cocog banget karo garis bentuk awak, pundhaké jembar, banjur mudhun mboko sithik, nganti sikil saya nyuda dadi sempit. Kantong turu ibu kanthi hood, kanthi efektif bisa nyegah angin adhem lan hawa adhem, kanthi gedhe njamin anget ing njero kantong turu.

  • Sadurunge tuku Kantong Turu Kemah, takon pitakon kaya ing ngisor iki? Apa suhu lingkungan sing aku melu? Apa aku peduli karo bobot? Aku arep mbayar pinten? Yen sampeyan mung pengin nggunakake kantong turu ing suhu sing luwih saka nol, pilih sing luwih adhem, kayata -3 utawa -5 derajat. Yen sampeyan duwe toleransi kadhemen sing ringkih, disaranake sampeyan uga milih kantong turu indeks suhu sing luwih murah, mula, kita bisa ngatasi anget tinimbang adhem luwih gampang, lan luwih aman.

  • Down Sleeping Bags kita kasedhiya kanthi macem-macem bobot, meh kabeh musim. Bisa nggunakake desain tali elastis kanggo nyetel nalika sampeyan adhem, desain zipper ngisor bisa mbantu sikil sampeyan bebas nalika panas, bisa nambah permeabilitas udara, nyetel karo apa sing sampeyan karepake. Suhu kenyamanan tipe musim panas ing ndhuwur 25 â „ƒ, suhu kenyamanan musim semi lan musim gugur udakara 10 â„ ƒ ~ 20 â „ƒ, suhu kenyamanan tipe mangsa udakara 0 ~ 5 â„ ƒ ~ 10 â „ƒ.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Peralatan Tidur sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Peralatan Tidur sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.