Tenda Teepee

Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen lan supplier utama ing China. Tenda tipi kita duwe reputasi kualitas, etika lan layanan. Perusahaan uga duwe tim sing apik kanggo ngladeni kabeh pelanggan.

Tenda Teepee paling cocog kanggo bocah. Kain kasebut digawe saka 100% alami lan ora beracun. Tiang tenda digawe saka kayu pinus sing kuwat tanpa ambune kimia lan zat sing mbebayani. Cocog kanggo bocah, gampang diklumpukake, bocah bisa main ing tendha, supaya bisa main pirang-pirang jam, maca lan nonton film ing papan khusus ing wektu biasa. Kanthi gorden, tutup ngarep bisa ditutup kanthi lengkap, nyedhiyakake papan pribadi sing aman kanggo bocah lan bisa mandhiri.
Tenda Teepee duwe rega kompetitif lan layanan pangiriman sing andal. Produk wis didol ing pirang-pirang negara, kayata Amerika Serikat, Eropa, Timur Tengah, Jepang, lsp. kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang.
View as  
 
  • Kabeh wong butuh papan sithik kanggo awake dhewe. Menehi anak kanggo dolanan utawa turu sing nyenengake. Tenda tipi sing apik banget yaiku wates ruangane utawa kamar turu sing ideal. Iki minangka hadiah paling apik kanggo bocah-bocah. Tarub tipi bocah iki entheng lan gampang dipasang. Kajaba iku, gampang dibongkar lan dilipat. Tenda tipi bocah-bocah iki bisa disiyapake dening wong diwasa siji. Utawa sampeyan bisa seneng-seneng lan nginstal karo bocah-bocah. Kasedhiya karo tas nggawa, digawe supaya bisa hotspot lan praktis, supaya sampeyan bisa nggawa tarub bocah ing endi wae.

  • Wong papat bisa turu ing tendha njero lan wong lima bisa turu ing flysheet. Pole ndhuwur tendha njero bisa langsung. Gesek kanggo nggayuh konstruksi sing kapisah, utawa bisa digantung ing wit. Tenda teepee ruangan kanggo plancongan sing nyenengake.

  • Tenda teepee kanggo wong diwasa nggunakake kain katun, tutul alus, kain sing luwih kenthel, ambegan, tahan banyu, tahan panas lan panas, lan kepenak. Rod baja, entheng lan awet, gampang dipasang lan dibongkar. Kasedhiya karo tas sing apik, gampang digawa. Tenda tipi kanggo wong diwasa duwe tahan angin lan stabilitas sing apik. Pintu ngarep lan mburi dirancang kanthi gampang. Tenda Katun India Mewah Kelas Paling Dhuwur kanggo plancongan sing nyenengake.

 1 
Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Tenda Teepee sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Tenda Teepee sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.