Trekking Pole

Ningbo ChanHone Co., Ltd. minangka pabrikan profesional lan panyedhiya tiang trekking ing China. Perusahaan kita fokus ing kontrol kualitas produk, terus nambah katrampilan desain lan tim manufaktur, kanthi tujuan supaya para pelanggan pengalaman blanja sing luwih apik.
Tiang trekking sing ditampilake ing ngisor iki digawe saka campuran aluminium aluminium 7050, sing luwih kuat tinimbang serat karbon. Gagang gabus nduweni panyerepan kringet sing luwih apik lan luwih kepenak digunakake.
Apa wae pendakian gunung utawa tanah sing rata, tiang trekking kita bakal terus ngancani sampeyan ing kadohan. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan!
View as  
 
  • Tongkat mlaku-mlaku migunani ing macem-macem kahanan sing angel diarani kabeh. Iki entuk manfaat banget yen sampeyan munggah, mudhun, nyebrang medan sing ora stabil utawa mbantu nyangga bobot ekstra tas ransel, mbantu nyuda sikil lan sendi, mbantu sampeyan entuk latihan sing luwih lengkap, ngobong luwih akeh kalori, mlaku-mlaku ing Nordik, Snowshoes utawa mung kanggo pitulung nyebar ing omah! Yen wis tekan kene, sampeyan mikir nggunakake Polisi Trekking Hiking Carbon kanggo apa wae lan sampeyan kudu nyoba!

  • Serat karbon entheng, awet karo efek matte Excavator Handmade. Shock absorber kanthi karakteristik unggul, nyuda galur pergelangan tangan. Cepet utawa dawa kanggo pria, wanita, remaja. Saben paket kasedhiya nganggo kanthong dhukungan. Yen sampeyan pengin mancing, moro, hiking, cagak lempitan iki minangka Trekking Camping Carbon Trekking sing sampeyan butuhake.

  • Ultralight 3-bagean serat karbon lipat Backpacking Carbon Trekking Pole. Tongkat mlaku cilik lan cukup entheng kanggo dilebokake ing tas ransel utawa koper. Cocog kanggo pria, wanita lan bocah-bocah. Apa sampeyan mlaku-mlaku, ngempal tas ransel, menek utawa nginep kemah, tiang trekking minangka kanca sing gampang digunakake.

  • Climbing pancen angel, saben langkah mbutuhake konsentrasi lan tenaga kanggo kabeh kekuwatan. Sepasang tiang trekking kinerja sing bisa dipercaya lan sinau nggunakake kanthi bener perlu banget. Iki ora mung bakal nglindhungi dhengkul, nanging uga bakal mindhah 30 persen bobot awak, supaya luwih gampang ngrasakake ing njobo lan ngrasakake alam kanthi luwih apik. Bener banget, Tiang Trekking Karbon Teleskopik kita duwe fungsi iki.

  • Awak rod Trekking Carbon Collapsible digawe saka bahan serat karbon berkualitas tinggi, sing nduweni fitur kaya kekuatan tinggi, resistensi tekanan lan kateguhan sing kuat. Limang bagean bisa dilipat dadi telung bagean, sing bisa disimpen ing tas ransel. Iki cocog kanggo hiking, kemah, menek, lsp.

  • Tiang Trekking Carbon Ringan digawe saka serat karbon lan paduan aluminium sing luwih kuat lan luwih entheng. Genggeman busa EVA, non-slip, nyerep kringet lan luwih nyaman. Desain tali pergelangan tangan sing luwes migunani kanggo sampeyan supaya ora sidik .Z-tipe bisa diluncurake bisa cepet sistem kunci.

Perusahaan kita diarani Ningbo ChanHone Co., Ltd. iku salah sawijining pabrikan lan panyedhiya Trekking Pole sing misuwur ing China. Sukses perusahaan kita yaiku fokus ing gambar merek. Sampeyan bisa yakin bakal Trekking Pole sing disesuaikan saka kita. ChanHone uga nyedhiyakake sampel gratis kanggo sampeyan. Kita apik babagan mode lan gaya desain paling anyar, yen sampeyan kepengin produk, hubungi langsung, kita bakal menehi penawaran. Sugeng tuku saka kita.